Bartiméus Stichting

Oude Arnhemsebovenweg 3
3941 XM Doorn

Postbus 87
3940 AB Doorn

Telefoonnummer 088-8899888
Fax: 030-6982275
info@bartimeus.nl
http://www.bartimeus.nl 

Bartiméus zet zich in om de kwaliteit van leven van mensen die slechtziend of blind zijn te verbeteren. Met persoonlijk advies, ondersteuning en kennisoverdracht. Hoe dat gebeurt, bepaalt de cliënt zelf. Hij voert de regie over zijn leven en maakt daarin zijn eigen keuzes.
Wij zoeken naar de beste vormen van ondersteuning voor onze cliënt. En werken volgens de laatste inzichten. Daarbij zoeken wij continu naar verbeteringen. Dat zijn wij verplicht aan onze cliënten. Wij gaan door tot wij het antwoord hebben op vragen van onze cliënten. ook als wij daarvoor grenzen moeten doorbreken.

Bartiméus wil de samenleving toegankelijker maken voor slechtziende en blinde mensen. Wij stellen daarom onze kennis en ervaring beschikbaar en nemen actief deel aan het maatschappelijk debat. Daarbij gaan we zo nodig tegen de gebaande paden in.

Bartiméus werkt vanuit een christelijke levenshouding. Dit blijkt uit onze betrokken manier van werken. Persoonlijk en respectvol voor ieder mens. Bartiméus staat open voor iedereen – ongeacht levensovertuiging.

Terug naar het overzicht op onze Sociale Kaart